De herziene fiscale paragraaf: van model naar praktische toepassing

Planning

Locatie
Cursusvorm
Startdatum
BegintijdEindtijd
Bezetting
 
Eigen werkplek
Digitaal klaslokaal
ma 16-09-2024
09:3013:00
Beschikbaar.

Overzicht
Fiscaal familierecht

Onlangs werd de nieuwe fiscale paragraaf van de vFAS gepresenteerd. Mede op verzoek van de vFAS werd het een beknopt basismodel, met tekstblokken voor maatwerk. De bouwstenen voor een solide fiscale paragraaf liggen daarmee klaar. Maar, zoals bij elk model valt en staat het met de toepassing ervan in de praktijk.

Rob Welling, één van de ontwikkelaars van het model, heeft de training "De herziene fiscale paragraaf: van model naar praktische toepassing" ontwikkeld. In deze drie uur durende cursus wordt door middel van casuïstiek duidelijk hoe het model in de praktijk toe te passen is. Vragen als: waar begin je, wanneer voeg je een tekstblok toe (of juist niet) en hoe zorg je voor echt maatwerk, komen zeker aan bod.

Met deze training krijg je de tools en inzichten die je nodig hebt om de fiscale paragraaf in echtscheidingsconvenanten effectief toe te passen. Zo zorgt de fiscale paragraaf voor écht toegevoegde waarde in het convenant. Kortom, deze training mag je niet missen!

Kosten

De kosten van deelname aan dit digitaal klaslokaal bedragen € 250,00 excl. BTW.

Ook hebben wij diverse abonnementen, waarmee je voor een aantrekkelijke prijs je PO-punten kunt behalen.

Docent

Mr. Rob  Welling);

Mr. Rob Welling

Docent bij Educatie-Online
Financieel/fiscaal familierechtadviseur bij Welling Advies

PO punten

De cursus is door de volgende beroepsorganisaties geaccrediteerd:

  • NOvA voor 3 punten
  • MfN voor 3 punten in categorie 2

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Wij streven ernaar alle vragen op werkdagen binnen 1 werkdag te beantwoorden.