Jurisprudentielunch september (gratis)

Planning

Locatie
Cursusvorm
Startdatum
BegintijdEindtijd
Bezetting
 
Eigen werkplek
Live webinar
do 05-09-2024
12:3013:00
Beschikbaar.

Overzicht

De jurisprudentielunch, op veel kantoren is het een geliefde traditie. Maar wat nu als je eenpitter bent? Of als jouw belangstelling voor het familierecht op jouw kantoor niet bepaald breed wordt gedeeld? Of je wil wel eens een ander geluid horen dan dat van je kantoorgenoten? Schuif dan gezellig aan bij de maandelijkse jurisprudentielunch van Educatie-Online. Iedereen is welkom!

Elke eerste (of soms tweede) donderdag van de maand bespreekt een van onze drie redacteuren Rob van Coolwijk, Hanneke Moons en Jasper Horsthuis, een interessante, recente uitspraak. De feiten en standpunten van partijen worden belicht en uiteraard het rechterlijk oordeel. Tevens wordt de uitspraak geplaatst in de context van eerdere uitspraken.

Doe mee, achter je bureau of op de bank, met een kopje koffie of een boterham met kaas (geen zorgen: je geluid wordt gemutet😉) In een half uurtje word je elke maand een beetje wijzer. Deelname is gratis; na inschrijving ontvang je een link voor toegang.

Uiterlijk een week tevoren wordt op deze pagina de te bespreken uitspraak gepubliceerd, zodat je je desgewenst kunt inlezen. Maar gewoon onvoorbereid inpluggen en wat relaxen kan natuurlijk ook. Tot ziens!

Kosten

Deelname aan dit Webinar is gratis.

Docent

Drs. Jasper  Horsthuis);

Drs. Jasper Horsthuis

Directeur/mede-eigenaar en docent bij Educatie-Online
Eigenaar van De ScheidingsDeskundige
Redacteur Fiscaal familierecht bij de Kennisbank Familierecht

Contact

Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Wij streven ernaar alle vragen op werkdagen binnen 1 werkdag te beantwoorden.